Vesterbrogade:
Bjarne og SidselFriskbagt brødFlotte og lækre kager

Sissel og Bjarne Wetche har sammen drevet Vesterbros Bageri, i dag Wetche Bageri, siden 1. august 1994, som vi overtog efter Bjarnes Læremester Bendt Thomsen. Forretningen har gennemgået en stor udvikling de seneste 10 år, hvor den ved overtagelsen i 1994, havde 5 ansatte til i dag hvor der er 21 ansatte, heraf 6 i Bageriet og 15 i Butikken.

I 2001 byggede vi både Bageri og Butik om til glæde for kunder og personale. Vi installerede en Stenovn i butikken til at bage det gode brød i. Vi har samtidig ændret vores produktion, så alt vores brød i dag er min. 12 timer om at modne – hvilket fremelsker den gode smag.

Sissel og Bjarne Wetche er vigtige sparringspartnere for hinanden.
Det der gør dem til et rigtig godt team, er deres forskellighed. Bjarne er typen der konstant brygger på nye tiltag, og Sissel er lidt mere betænksom og forsigtig.

Wetche Bageri har i både butikken og produktionen formået at tiltrække og holde på en dygtig og ansvarsbevist gruppe af nøglemedarbejdere. Medarbejderne er virkelig gode til at skelne mellem, hvornår det er tid til afslapning og spas, og hvornår det er tid til hårdt, koncentreret arbejde, fortæller Sissel Wetche.